Vår fotoavdeling består av svært erfarne fotografer. Vi leverer interiørfoto, ekstriørfoto, dronefoto, film, 2D/3D plantegninger og mye mer.

Vi perfeksjonerer presentasjonen av din bolig med styling. Se prisliste på styling.

Vi har fokus på fotopresentasjonen og opplevelsen på visning. Våre interiørdesignere hjelper deg med å klargjøre boligen. Siden starten i 2006 har vi stylet over tre tusen boliger og stiller med et rikholdig møbel- og rekvisitalager som vi fornyer og utvikler jevnlig.

Full styling

Her er utgangspunktet en tom eller lite møblert bolig. Vi sørger for alt som skal til av innredning og rekvisita. Sofa, stoler, puffer, bord, småmøbler, spisestue, senger, tekstiler, bilder, lamper og diverse pynt.

Full styling:
1 roms: kr 9900,-
2 roms: kr 12900,-
3 roms: kr 14900,-
4 roms: kr 16900,-
Over 100 kvm - ta kontakt for pris

Dekorstyling

Her har du det meste av møbler fra før. Vi gjennomfører en befaring og lager en plan for hva vi kan supplere med  av diverse småmøbler og pynterekvisita.

Dekorstyling fra kr. 5000,-

Rådgiving

Vi tilbyr rådgivningstimer i forkant av foto og visning. Du får tips og råd om hva som kan gjøres for å presentere boligen på en best mulig måte. Etter timen oppsummerer vi. Greier du klargjøringen selv eller trenger du videre hjelp av oss?

Rådgivning fra kr. 1875,-

55 90 00 55post@imotiv.no