Ytre markeveien 44.jpg
4246472_21-121-16_photo_web.jpg
4_Johan Hjortsvei 22.jpg
Cycle Chic-2.jpg
Sælenveien 42 F_espen.jpg
Ytre markeveien 44.jpg
SCROLL DOWN

For at boligen din skal bli attraktiv for potensielle kjøpere er det viktig at boligen ser presentabel ut til fotografering og visning. Vi har opparbeidet oss ti års erfaring med innredning for boligmarkedet i Bergen. Oppdragene strekkes seg fra byleiligheter, nybygg og prosjekter til eneboliger.

Vi tilbyr fullstylinger, hvor boligen er tom og vi setter inn alt av møbler som sofa, senger, lamper, bilder oppredninger, pynt og tilbehør – alt som skal til for å skape det rette miljøet for visning av din bolig.


Vi tilbyr også delstylinger, hvor boligen har hovedmøblene, hvor vi kommer inn med tilbehør, pynt, tekstiler og bilder – som skaper prikken over i´en før salg av din bolig.

Imotiv har også egen fotoavdeling med dyktige boligfotografer som tilbyr blant annet innendørsfoto, detaljfoto, dronefoto, mastfoto og 3D- foto.

4246472_21-121-16_photo_web.jpg

Rådgiving


 

øker dine verdier

 

Rådgiving


 

øker dine verdier

 

Vi tilbyr rådgivningstimer i forkant av foto og visning. Du får tips og råd om hva som kan gjøres for å presentere boligen på best mulig måte. Etter timen oppsummerer vi. Greier du klargjøringen selv eller trenger du videre hjelp av oss?


INFO & PRISER

Vi vil hjelpe deg med hva som evt. burde tas vekk for å få frem rommets størrelse på best mulig måte. Om planløsningen er grei eller om noe bør flyttes på. Tips på hvordan man skal anrette både senger, spisebord, kjøkkenbenk og stuen med sofaputer, pledd og lignende. Tips på farger og tilbehør og hvordan dette skal settes fint sammen. Små innkjøp på friske urter, frukt, mat eller blomster. Vi tipser deg med det meste for å få boligen din foto og visningsklar.

Veiledningstime kr 3500,-

4_Johan Hjortsvei 22.jpg

Boligstyling


 

viser dine verdier

 

Boligstyling


 

viser dine verdier

 

Vi har fokus på fotopresentasjon og opplevelsen på visning. Våre interiørarkitekter og interiørkonsulenter hjelper deg med å klargjøre boligen. Siden starten i 2006 har vi stylet over to tusen boliger og stiller med et rikholdig møbel- og rekvisitalager vi fornyer og utvikler jevnlig.

INFO & PRISER


Full styling

Her er utgangspunktet en tom eller lite møblert bolig. Vi sørger for alt som trengs av innredning og rekvisita. Sofa, stoler, puffer, bord, småmøbler, spisestue, senger, tekstiler, bilder, lamper og diverse pynt.

dEKORSTYLING

Ved dekorstyling har du det meste av møbler fra før. Vi gjennomfører en befaring og lager en plan for hva vi kan supplere medav diverse småmøbler og rekvisita.                            

Fullstyling
from 8,900.00
Antall rom:
Quantity:
Bestill
Dekorstyling
from 6,400.00
Antall rom:
Quantity:
Bestill
  • Prisen inkluderer transport og inntil 6 ukers leie av møbler.
  • Møblene hentes når boligen er solgt.
  • Leieperioden kan utvides og løpende leie er 15% av tilbudssum pr uke.
  • Vi gjør oppmerksom på at alt håndverksarbeid må være avsluttet, og at boligen må være ferdig ryddet og rengjort før avtalt tidspunkt for styling.
  • Alle fastmonterte lamper og spotlights bør virke.
  • Ved manglende tilkomst eller at boligen ikke er tilstrekkelig ryddet og rengjort, vil det komme et utsettelsesgebyr på kr 1 500,- + km tur/retur vårt lager i Sandviken.
  • Små transportskader på våre møbler kan forekomme.
  • Vi ber om tilbakemelding når boligen er solgt.
  • Tilbudet er gyldig i 4 uker.
Cycle Chic-2.jpg

Interiørdesign


forvandler drøm til virkelighet

 

Interiørdesign


forvandler drøm til virkelighet

 

Mange av våre kunder ønsker også hjelp til innredning av sin nyinnkjøpte bolig. Interiørdesign har således også blitt en viktig del av vår virksomhet, i både privat og bedriftsmarkedet. Kundenes behov er i fokus. Vi tenker helhet både i utseende, og planløsning. Det blir det laget en planskisse med forslag til materialvalg, farger, belysning og møbelvalg. Vår oppgave er å se muligheter og løsninger.

Sælenveien 42 F_espen.jpg

Fotografering


 

skaper drømmer

 

Fotografering


 

skaper drømmer

 

God kommunikasjon internt mellom vår interiøravdeling og fotoavdeling gjør at vi kan perfeksjonere presentasjonen av din bolig til fotografering og visning. Vår fotoavdeling består av erfarne fotografer som har spesialisert seg på interiørfoto, eksteriørfoto, mastfoto og dronefoto. Vi anbefaler en god kombinasjon av bilder.

Vi sørger for å sette av nok tid til gjennomføring av oppdraget og spør oss selv; Hvordan ville jeg presentert boligen hvis den var min egen? Hva er ”selling points”? Din bolig er også vår bolig nå. Vi lever av at du blir fornøyd. Vi anbefaler en kombinasjon av standardfoto, stemningsfoto, fasadefoto, mastfoto og i noen tilfeller dronefoto.